IGRAONICA STEPICA
Beograd | Voždovac | 065/5103154


Igraonica Stepica - O nama


Igraonica je klimatizovana i podeljena na deo za pušače i nepušače, kapacitet je 40-oro dece i 40-oro odraslih. U letnjem periodu na raspolaganju je i bašta. Rođendani koji se organizuju su zatvorenog tipa a u skladu sa Vašim željama u ponudi imamo i all inclusive paket koji obuhvata ketering, piće,tortu, face-painting i fotografa - dakle sve možete prepustiti nama i doći da uživate u proslavi. U našoj ponudi očekuje Vas veliki broj termina svakoga dana po najpovoljnijim cenama. Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni animatori.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak 15:00 – 21:00
Vikend 10:00 – 21:00Igraonica Stepica - Pravilnik


1. Roditelji puštaju decu u igraonicu na svoju odgovornost.

2. Kupovinom ulaznice ili dolaskom na dečiji rođendan roditelj ili staratelj je prećutno saglasan sa pravilima igraonice.

3. Svi sadržaji unutar igraonice su uređeni po najvišim standardima, ipak mogućnost povrede je uvek prisutan.

4. Osoblje igraonice koordiniše rad sa decom ali nije odgovorno za njihovo ponašanje ili eventualne povrede prilikom igre.

5. Svaki roditelj ili pratilac maloletnog deteta, dovodi dete u igraonicu-rođendaonicu na svoju odgovornost, i dužan je da se stara o njemu za vreme korišćenja sadržaja "Stepice".

6. Ukoliko prilikom korišćenja sadržaja igraonice dođe do povrede zakupca, korisnika ili maloletne dece, zakupci, korisnici kao i njihovi gosti u potpunosti odgovaraju za nastale povrede i isključuju odgovornost "Stepice" za nastanak iste.

7. Radi bezbednosti svih korisnika, osoblje igraonice ima pravo da iz prostora za igru udalji decu koja ugrožavaju bezbednost druge dece.

8. Molimo goste da brinu o svojim stvarima, jer igraonica ne snosi odgovornost za nestanak istih.

9. Deca koja nisu samostalna (do 3. godine) moraju, u prostoru za igru, biti sa svojim roditeljima ili pratiocima.